Menu
WeddingMag
Svatební předkrmy

Recept na carpaccio z čerstvého lososa. Vynikající pohoštění

Další pochoutkou na svatební pohoštění může být carpaccio z lososa. Pojďme se podívat, jak si jej můžete doma připravit.

Na 6 porcí budete potřebovat:

  • 600 g čerstvého  lososa
  • 2 ks. citronů
  • křen
  • jablka
  • 6 polévkových lžic olivového oleje
  • sůl
  • pepř

Postup

Lososa nakrájíte na velmi tenké plátky, rozložíte na talíř, osolíte a opepříte. Z oleje a šťávy z citronů vyšleháte emulzi, kterou zalijete lososa.

Jablka omyjete, zbavíte jádřinců a nakrájíte na tenké dílky. Lososa posypete nastrouhaným křenem a ozdobíte dílky jablek. Podáváte s čerstvým pečivem nebo chlebem.

Ohodnoťte tento recept:
4,5
Právě čtete

Recept na carpaccio z čerstvého lososa. Vynikající pohoštění